çanta të lira louis vuitton kopje të Filipineve (2022 përditësuar)

çanta të lira louis vuitton kopje të Filipineve (2022 përditësuar)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Filipinet kanë një industri të vogël lëkure që mund të prodhojë gjithashtu disa çanta kopje me cilësi të ulët. Karakteristikat janë shumë të lira, por cilësia është shumë e dobët.

Tani shumë klientë po japin komente se duan çanta me cilësi të mirë, çanta që nuk janë shumë të ndryshme nga cilësia autentike, apo edhe çanta që janë saktësisht të njëjta cilësi me ato autentike.

Louis Vuitton është marka më e replikuar e çantave në Filipine.

Përveç rasteve kur Filipinet, çantat me kopje të ulëta të Louis Vuitton në Guangzhou, Kinë janë gjithashtu shumë të lira dhe e kanë origjinën nga Anshan dhe Hebei, Kinë. Zakonisht mund të blihen 5-10 USD.

çanta të lira louis vuitton kopje të Filipineve (2022 përditësuar)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

çanta të lira louis vuitton kopje të Filipineve (2022 përditësuar)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

 

Bleni çanta kopje tani:

Pazar në internet i çantave të dizajnuara me kopje të cilësisë më të mirë

Blini çanta kopje Louis Vuitton me cilësi më të mirë 

Blini çanta Chanel kopje të cilësisë më të mirë

Blini çanta Dior kopje të cilësisë më të mirë

Blini çanta kopje Gucci të cilësisë më të mirë

Blini çanta kopje Hermes të cilësisë më të mirë

Shiko më shumë blogje për çanta të rreme:

10 çantat më të mira të dizajnit Replica që ia vlen të blihen (përditësuar në 2022)

Si të dalloni një çantë stilisti të rremë? (foto të rreme vs reale)

Koleksioni i blogut të çantave të kopjeve të Hermes (2022 i përditësuar)

Koleksioni i blogut të çantave të kopjeve të Louis Vuitton (2022 i përditësuar)

Koleksioni i blogut me kopje të çantave Chanel (2022 i përditësuar)

Koleksioni i blogut të çantave me kopje të Dior (2022 i përditësuar)

Koleksioni i blogut të çantave me kopje Gucci (2022 i përditësuar)

Detaje cilësore të çantës me kopje Louis Vuitton

Detaje cilësore të çantës Chanel Replica

Detaje cilësore të çantës Dior Replica

19 $ Blej portofolin ose mbajtësin e kartës Replica Designer me cilësi të lartë (vetëm 1 copë për secilën llogari)