Louis Vuitton M45165 VANITY çantë dore me kopje të vogla të sipërme (edicion 2022)

Louis Vuitton M45165 VANITY çantë dore me kopje të vogla të sipërme (edicion 2022)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Louis Vuitton M45165, VANITY e vogël, çantë dore me kopje të sipërme. Përmasat: 19 x 13 x 11 cm. Çmimi zyrtar: $3000+. Kjo çantë është bërë nga kanavacë Monogram dhe Monogram Reverse dhe ka një dizajn bllokues të ngjyrave, një dizajn që i jep asaj një pamje të ndritshme. Çanta vjen me një shul floriri me shkronjat “LV” të gdhendura në të, duke e bërë atë shumë të dallueshme. Kjo çantë është prej pëlhure, por është shumë tredimensionale dhe nuk do të deformohet lehtë.

Klikoni këtu për të blerë

Louis Vuitton M45165 VANITY çantë dore me kopje të vogla të sipërme (edicion 2022)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Louis Vuitton M45165 VANITY çantë dore me kopje të vogla të sipërme (edicion 2022)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Louis Vuitton M45165 VANITY çantë dore me kopje të vogla të sipërme (edicion 2022)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Louis Vuitton M45165 VANITY çantë dore me kopje të vogla të sipërme (edicion 2022)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Louis Vuitton M45165 VANITY çantë dore me kopje të vogla të sipërme (edicion 2022)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Louis Vuitton M45165 VANITY çantë dore me kopje të vogla të sipërme (edicion 2022)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Louis Vuitton M45165 VANITY çantë dore me kopje të vogla të sipërme (edicion 2022)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Louis Vuitton M45165 VANITY çantë dore me kopje të vogla të sipërme (edicion 2022)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

 

Gjeni më shumë çanta të dizajnuara me kopje të cilësisë më të mirë,Kliko këtu

Si të dalloni një çantë stilisti të rremë? (foto të rreme vs reale)

Hot Shitje Replica Designer Çanta

Çanta e replikës Hot Louis Vuitton 2022 e përditësuar)

Çanta Hot Replica Chanel 2022 e përditësuar)

Çanta Hot Replica Dior 2022 e përditësuar)

Detaje cilësore të çantës me kopje Louis Vuitton

Detaje cilësore të çantës Chanel Replica

Detaje cilësore të çantës Dior Replica

19 $ Blej portofolin e dizajnit me kopje të cilësisë së lartë (vetëm 1 copë për secilën llogari)