Çanta kopje e Louis Vuitton M58495 Christopher XS me cilësi të lartë (2022 e përditësuar)

Çanta kopje e Louis Vuitton M58495 Christopher XS me cilësi të lartë (2022 e përditësuar)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Ky Louis Vuitton Christopher XS është një version me madhësi të reduktuar, materiali i kësaj çante është lëkurë lope Taurillon, ky material është shumë i lëmuar në prekje dhe ndjehet shumë mirë. Kjo çantë kopje e cilësisë së lartë ka xhepa anash për sendet e vogla, që është një dizajn shumë i menduar. Kjo çantë ka një mbyllje me susta, gjë që e bën shumë të lehtë marrjen e gjërave. Kapaciteti i kësaj çante nuk është shumë i madh, por mund të mbajë të gjitha sendet e nevojshme për përdorim të përditshëm dhe është një çantë që ia vlen të blihet.

Madhësia: 14 × 19.5 × 5 cm

Klikoni këtu për të blerë çanta kopje Louis Vuitton me cilësi më të mirë

Çanta kopje e Louis Vuitton M58495 Christopher XS me cilësi të lartë (2022 e përditësuar)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Çanta kopje e Louis Vuitton M58495 Christopher XS me cilësi të lartë (2022 e përditësuar)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Çanta kopje e Louis Vuitton M58495 Christopher XS me cilësi të lartë (2022 e përditësuar)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Çanta kopje e Louis Vuitton M58495 Christopher XS me cilësi të lartë (2022 e përditësuar)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Çanta kopje e Louis Vuitton M58495 Christopher XS me cilësi të lartë (2022 e përditësuar)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Çanta kopje e Louis Vuitton M58495 Christopher XS me cilësi të lartë (2022 e përditësuar)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Çanta kopje e Louis Vuitton M58495 Christopher XS me cilësi të lartë (2022 e përditësuar)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Çanta kopje e Louis Vuitton M58495 Christopher XS me cilësi të lartë (2022 e përditësuar)-Dyqani në internet i çantave të rreme Louis Vuitton me cilësi më të mirë, çanta modeli kopje ru

Bleni çanta kopje tani:

Pazar në internet i çantave të dizajnuara me kopje të cilësisë më të mirë

Blini çanta kopje Louis Vuitton me cilësi më të mirë

Blini çanta Chanel kopje të cilësisë më të mirë

Blini çanta Dior kopje të cilësisë më të mirë

Blini çanta kopje Gucci të cilësisë më të mirë

Blini çanta kopje Hermes të cilësisë më të mirë

Shiko më shumë blogje për çanta të rreme:

10 çantat më të mira të dizajnit Replica që ia vlen të blihen (përditësuar në 2022)

Si të dalloni një çantë stilisti të rremë? (foto të rreme vs reale)

Koleksioni i blogut të çantave të kopjeve të Hermes (2022 i përditësuar)

Koleksioni i blogut të çantave të kopjeve të Louis Vuitton (2022 i përditësuar)

Koleksioni i blogut me kopje të çantave Chanel (2022 i përditësuar)

Koleksioni i blogut të çantave me kopje të Dior (2022 i përditësuar)

Koleksioni i blogut të çantave me kopje Gucci (2022 i përditësuar)

Detaje cilësore të çantës me kopje Louis Vuitton

Detaje cilësore të çantës Chanel Replica

Detaje cilësore të çantës Dior Replica

19 $ Blej portofolin ose mbajtësin e kartës Replica Designer me cilësi të lartë (vetëm 1 copë për secilën llogari)